Vasiliki je ribarski gradić na jugu ostrva, udaljen 38 kilometara od glavnog grada Lefkade. Nalazi se u zalivu Vasiliki sa dugačkom šljunkovitom i peščanom plažom, gde je poslednjih godina zbog čestog vetra ova plaža najposećenija od strane onih koji vole sportove na vodi kao što je jedrenje na dasci. Nadomak plaže nalazi se veliki izbor hotela, apartmana,mesta za kampovanje, taverni, prodavnica, kafića i modernih barova. Iz ovog gradića brodom se ide na poznatu plažu Agiofili, a ukoliko ste zainteresovani možete i da odete na neki od izleta na Kefaloniju ili Itaku upravo odavde, iz Vasilikija. Plaža je dugačka i ako želite da plivate morate da idete poprilično daleko u dubinu. Za one koji dolaze sa decom i vole igre u pesku plaža je idealna. U ovom zalivu često duva vetar , te savetujemo ako ste duže vremena na otvorenom, da se sklonite u neku zavetrinu. Spas od vetra mogu vam biti mnoge taverne i barovi pored obale sa prelepim pogledom na zaliv. 

Kompletna ponuda

Hotel Odeon 2*

Hotel Odeon se nalazi na 200 metara udaljenosti od plaže i 500 metara od centra mesta Vasiliki. Hotel sadrži recepciju, bar, dečije igralište, otvoren bazen, terasu za sunčanje, parking kao i besplatan WI-FI internet.

Hotel Portofico 2*

Hotel Portofico se nalazi na samo 50 metara od plaže. Hotel sadrži recepciju, snek bar, otvoreni bazen, dečiji bazen, terasu za sunčanje, parking kao i besplatan WI-FI internet. Sobe raspolažu klima uređajem, kupatilom i TV-om.

Hotel Vassiliki Bay 3*

Hotel Vassiliky Bay se nalazi u centru mesta Vasiliki, na samo 70 metara od plaže. Hotel sadrži recepciju, restoran, bar, bazen, suncobrane i ležaljke oko bazena. Sobe raspolažu kupatilom, TV-om, terasom, besplatnim klima uređajem i WI-FI internetom.

Vila Altina

Vila Altina se nalazi u delu Vasilikija, tzv.Pondi, sa prelepim pogledom na ceo zaliv Vasiliki, a od plaže je udaljena oko 30m. Kompleks poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, kao i četvorokrevetne i petokrevetne duplekse. Kuća poseduje sopstveni parking.

Vila Katerina Vasiliki

Vila Katerina nalazi se na oko 10m od luke i oko 60m od pešačke zone. Sve smeštajne jedinice u okviru kuće poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj. Kompleks poseduje sopstveni parking.

Vila Makis Vasiliki

Vila Makis nalazi se na samo 50m od peščane plaže Vasiliki na Lefkadi. U pitanju je dvospratna kuća koja poseduje lepo, prostrano dvorište sa palmama, veliku terasu za sunčanje i dečije igralište, što je čini idealnim izborom za odmor. Kompleks poseduje besplatan WiFi. 

Vila Mihalis Vasiliki

Vila Mihalis se nalazi u mirnom okruzenju, na oko 200 metara od plaze i na oko 400 metara od luke i centra mesta Vasiliki. Svaki studio poseduje peskire, a gostima je na raspolaganju besplatan WiFi internet.

Vila Spiros Kyma

Vila Spyros Kyma nalazi se u neposrednoj blizini centra Vasilikija i na oko 70m od plaže. Uređena u tradicionalnom grčkom stilu, ova kuća raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Kompleks poseduje besplatan WiFi. 

Vila Takis Vasiliki

Vila Takis se nalazi u delu Vasilikija, u tzv. Pondi, sa lepim pogledom na ceo zaliv Vasiliki, a od plaže je udaljena oko 40m. Svi smeštajni kapaciteti u okviru kompleksa poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, klima uređaj i WiFi.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.