Turska leto 2023.-1735648.jpg

Alanja leto 2023.

Alanja je prelepo letovalište za odmor, prepuno hotela, brojnih restorana, kafića, barova. Duž celog grada je glavna ulica sa velikim brojem prodavnica suvenira, kože, odeće i nakita. Čisto more i bogat noćni život su najveće prednosti Alanje.

Antalija leto 2023.

Antalija je grad sa preko 300 sunčanih dana u godini i zato je jedno od najposećenijih mesta u Turskoj. Bogata istorija, moderna zdanja, luksuzni hoteli, bogat noćni provod i prelepa priroda, čine Antaliju idealnom turističkom destinacijom.

Kemer leto 2023.

Kemer je smešten na oko 45 km zapadno od Antalije u podnožju planine Taurus, letovalište prepoznatljivo po predivnoj prirodi. Kristalno čisto more, luksuzni hoteli, šume četinara i predivne šljunkovite plaže učiniće vaše letovanje nezaboravnim.

Belek leto 2023.

Belek predstavlja moderno i luksuzno turističko letovalište na oko 40 km od Antalije. Mesto je prepoznatljivo po luksuznim hotelima, dugim peščanim plažama, borovim šumama i divno uređenim baštama. Čuven je i po dobrim golf terenima.

Side leto 2023.

Side se nalazi na oko 75 km istočno od Antalije. Okruženo je brojnim ostacima iz antičkog vremena. Duge peščane plaže uvrstile su Side u jednu od najpoželjnijih destinacija za turiste iz celog sveta.

Bodrum leto 2023.

Bodrum je jedno od najpoznatijih turskih letovališta. Noćni život je posebna atrakcija, grad Bodrum sa svojim mnogobrojnim bazarima, kafićima, restoranima, diskotekama pod otvorenim nebom, postaje meka svih ljubitelja nezaboravnih izlazaka.

Marmaris leto 2023.

Marmaris i Icmeler - u prostranom zalivu koji je pod bujnom mediteranskom vegetacijom, smešteni su grad Marmaris i obližnji turistički kompleks Ičmeler - pravi “biser” ove rivijere! Toplo more, peščane plaže, radnje, odlicna dnevna i noćna zabava...

Kušadasi leto 2023.

Kušadasi je jedno od glavnih letovališta Turske. Poseduje veliki broj peščanih plaža kraj toplog, bistrog mora. Za mlade i one koji se osećaju mladim, Kušadasi nudi čuveni Bar street, gde Vas očekuje neverovatan provod do ranih jutarnjih časova.

Didim leto 2023.

Grad Didim je popularno Tursko letovalište, smšteno u blizini Egejskog mora u Zapadnom delu Turske. Na njegovom područiju preovladava mediteranska klima koja je karakteristična po veoma toplim, dugim i sušnim letima.

Fetije leto 2023.

Fetije je grad na zapadu Turske u njenom Egejskom delu, središte istoimenog okruga u provinciji Mugla. Ovaj grad leži u jednom od najelpših zaliva uEgejskom moru nedaleko od mesta gde se spaja sa Mediteranskim morem.

Sarimsalki

Sarimsakli je najpopularnije letovalište u severnom delu Turske. Leži na obroncima planine Šejtan sofra (đavolja trpeza) na Egejskom priobalju.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.