Tunis leto 2022.-tunis leto 2015.jpgTunis je zemlja koja je u potpunosti usmerena ka turizmu te danas u Tunisu ima preko 800 hotela, sedam međunarodnih aerodroma i osam luka koji ga povezuju sa svetom. Glavni grad, Tunis, je na 2 sata leta od Beograda, Pariza i Londona i na 45 minuta leta od Rima. Tunis se proteže na 1.300 km obale, a mnoga letovališta su svetski poznata kao na primer: Hamammet, Yasmine Hamamet, Sus, Port el Kantaoui, Đerba ili prestonica Tunis. Ova gostoljubiva zemlja boja i kontrasta, začina i mirisa, poziva vas da uživate u njenim prirodnim lepotama, starim varošima, dinamičnim festivalima i toplom prijateljstvu njenih ljudi. Tunis ima dugu tradiciju ugošćavanja posetilaca na svojim obalama, a zamašna infrastruktura modernih hotela, restorana, međunarodnih aerodroma, turističkih biroa i informativnih centara razvijana je da bi udovoljila gostima i pružila im osećaj komfora i uživanja. U ovoj zemlji prijateljstva i egzotike, može se posmatrati svanuće nad Saharom, uživati u slasnom obedu u nekom od letovališta na obali i završiti veče ponoćnim plivanjem u bazenu nekog od modernih i komfornih hotela. Tunis sve to ima i to za svačiji ukus – od dugih šetnji kilometrima dugačkim blistavim plažama, surfovanja na vetru uz pomoć svežeg mediteranskog povetarca, istraživanja starih gradova, partijama golfa ili samo odmaranjem tokom dugog dana na toplom pesku. Jedrenje, surfovanje, ronjenje, igranje golfa, istraživanje arheoloških nalazišta, pustinje i oaze pružaju uživanje tokom cele godine...

Hammamet leto 2022.

Hammamet je turistički grad smešten između gradova Susa i Tunisa - glavnog grada istoimene države. To je najpoznatije i najpopularnije odmaralište, slikovit i moderan grad i pravo mesto za odmor, zabavu i kupovinu, pa ga nazivaju tuniski Sen Trope.

Yasmine Hamm. leto 2022.

Yasmine Hammamet je jedna od najpopularnijih i najtraženijih destinacija za odmor na Sredozemlju. Pored brojnih prodavnica, restorana, kafića, tu su i nova medina, zabavni park Carthage Land i zoološki vrt sa delfinarijumom...

Port El Kantaoui leto 2022.

Port El Kantaoui je moderan turistički centar i nalazi se 6 km severno od Susa. Zbog dugih plaža, sadržajnih hotela i bogatog noćnog života, Port El Kantaoui je tokom godina postao omiljena destinacija kako za porodični odmor, tako i za odmor mladih.

Sousse leto 2022.

Sousse je treći po veličini grad u Tunisu i predstavlja turističku prestonicu zemlje. Duž lepih peščanih plaža nalaze se mnogobrojni kvalitetni hoteli, a grad je poznat i po bogatom noćnom životu sa velikim brojem klubova i diskoteka.

Skanes leto 2022.

Skanes je mirno turističko mesto smešteno nadomak dva grada, Monastira na jugu i Susa na severu. Skanes je pravo mesto za porodični odmor, i za sve one koji žele odmor u tihoj i prijatnoj atmosferi pored grandioznih maslinjaka.

Mahdia leto 2022.

Mahdia je mali grad, nalazi se južno od Monastira i jugoistočno od Soussa, na uskom poluostrvu. Mahdia je sačuvala šarm lokalnog, mirnog tunižanskog mesta. Severno od grada je predivna, peščana plaža sa kvalitetnim i sadržajnim hotelima.

Djerba leto 2022.

Đerba je najveće ostrvo severne Afrike i nalazi se na jugoistočnoj obali Tunisa. Đerba je poznata po dugačkim peščanim plažama, prelepim izlascima i zalascima sunca, brojnim dobrim, kvalitetnim hotelima i raznovrsnim sportovima na vodi.

Gammarth leto 2022.

Gammarth godinama privlači turiste svojom bogatom istorijom, prelepim plažama, gustom šumom i luksuznim hotelima. Sa mestima Sidi Bou Said i La Marsa čini „Obalu Kartagine“, koja je zbog tirkizne boje mora često poređena sa Azurnom obalom.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.