Kompletna ponuda

Filoxenia 4*

Nalazi se na 250 m od centra mesta Cilivi. Hotelski sadržaj nudi gostima komforne sobe, bazen, internet, barove, animaciju, kvalitetnu uslugu. Sobe imaju kuhinju, klima uređaj, TV, WiFi internet, mini frižider, sef, kupatilo, fen, peglu i dasku za peglanje, balkon.

Lesante Blu Exclusive 5*

Hotel se nalazi u mestu Tragaki, na plaži oko 15min vožnje od aerodroma. Hotel je namenjen osobama starijim od 16 godina. Hotel nudi gostima, restorane, dva bara, bar na plaži, bazen, spa, ležaljke i suncobrane oko bazena, teniski teren, frizerski salon.

Lesante Hotel & Spa 5*

Ovaj luksuzni hotel se nalazi oko 500m od centra mesta Cilivi, na 100m od peščane plaže. Hotelski sadržaj nudi gostima, restoran pored bazena, lobi bar, bar pored bazena, spa centar, fitnes klub, otvoren i zatvoren đakuzi, dečiji bazen, zatvoren bazen.

Olea All Suite Hotel 5*

Hotel se nalazi u mestu Tsilivi, 900 metara od plaže. Hotel je od aerodroma udaljen 6km. Hotelski sadržaj čini recepcija, teretana, bar, restoran, bazen, internet, parking, spa. Sobe imaju TV, terasu, frižider, internet, klimu, fen, mini bar, telefon, sef.

Sunrise 3*

Hotel je udaljen 500m od centra mesta Tsilivi, i smešten je u mirnom delu istoimenog mesta. Hotel je udaljen oko 1.2km od Tsilivi plaže, a od aerodroma 6km. Hotelski sadržaj čine recepcija, lobi, bar, bazen, terasa, WiFi, parking, supermarket i menjačnica.

Vila Dana

Vila Justina

Studija se nalaze u mesti Tsilivi, 300m od plaže i 7km od grada Zakintosa. Studio ima spavaću sobu, mini kuhinju, klima uređaj, TV, kupatilo, terasu, WiFi. 

Vila Odysseas

Kompleks Odysseas nalazi se u mestu Cilivi, u mirnoj ulici, na oko 300m od centra i oko 150m od peščane plaže na 6km od grada Zakintosa. Ima bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima. Studija imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, TV i terasu.

Vila Ragia

Vila Ragia se sastoji od dve zgrade locirane u mirnoj ulici na 150 metara od peščane plaže poznatog letovališta Tsilivi. Od glavnog grada Zakintosa udaljena je oko 5 km. U prizemlju zgrade nalazi se gril – restoran. U sklopu kompleksa je otvoren bazen sa đakuzijem.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.