Kompletna ponuda

Alimounda Mare 5*

Hotel Alimounda Mare je jedan od najluksuznijih u Grčkoj i smešten je u mestu Pigadia na samoj plaži. Hotel je udaljen svega nekoliko minuta od prodavnica i restorana, 500 metara od centra grada i 15 km od aerodroma.

Dolphin Hotel Apart

Dolphin Hotel Apart se nalazi u luci, nedaleko od samog centra grada. Hotel se nalazi na 500 metara udaljenosti od plaže i sadrži parking, lobi i internet. Sve smeštajne jedinice imaju mini kuhinju, kupatilo, sef, besplatan WI-FI internet i balkon.

Miramare Bay 3*

Hotel Miramare Bay se nalazi na oko 60 metara od plaže i 450 metara od centra grada. Hotel sadrži recepciju, bar, TV salu, salu za doručak, lift, bazen, bilijar, dečije igralište kao i WI-FI internet.

Oceanis 3*

Hotel Oceanis se nalazi na svega 100 metara udaljenosti od plaže, u blizini centra Pigadia, glavnog grada Karpatosa. U neposrednoj blizini se nalazi velliki broj kafeterija, restorana, barova i prodavnica.

Olympic Hotel 2*

Olympic Hotel se nalazi na malom uzvišenju, oko 400 metara od plaže, 100 metara od autobuske stanice i 200 metara od centra. Hotel sadrži recepciju, sef, WI-FI internet, bar, salu za doručak, bazen kao i dečije igralište.

Panorama Hotel 2*

Panorama Hotel se nalazi na 200 metara udaljenosti od peščane plaže Pigadia. Hotel sadrži recepciju, bar, restoran, parking, WI-FI internet i sef na recepciji. Sve sobe su klimatizovane i sadrže kupatilo, WI-FI internet i balkon ili terasu. 

Seven Stars 3*

Hotel Seven Stars se nalazi na uzvišenju, na oko 360 metara od peščane plaže i oko 500 metara od centra grada. Hotel sadrži recepciju, lobi, restoran, mini market, bar, bar pored bazena, bazen i dečije igralište.

Sun Beach Studio

Kompleks Sun Beach Studio se nalazi u mirnom delu grada na oko 50 metara od peščane plaže i oko 1 km od centra grada. Hotel sadrži recepciju i sef, a sve sobe su okrenute ka ulici i moru.

Sunrise Hotel 2*

Sunrise Hotel je udaljen 250 metara od plaže, 100 metara od centra grada i 13 km od aerodroma. Hotel sadrži lobi, TV sobu, bar, autobusku stanicu, dok su bolnica i mini market udaljeni 100 metara od hotela.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.