Ovo malo turističko mesto se nalazi oko 13km od glavnog grada Lefkasa,a na samo 2 km od popularnog letovališta Nidri. Poznato je po čuvenoj prirodnojplaži Passa, jednoj od najlepših na ovoj strani ostrva a ima i svoju lučicu išetalište. Tačno preko puta se nalazi stenovito ostrvce Heloni. Brojnirestorani i prodavnice upotpunjuju ugođaj.

Kompletna ponuda

Hotel Tropicana Inn 3*

Hotel Tropicana Inn se nalazi u Perigialiju na 1 km od turističkog mesta Nidri i 16 km od glavnog grada Lefkas. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo sa tušem i fenom za kosu, klima uređaj, LCD TV, telefon, frižider, mini bar i balkon ili terasu.

Vila Achilleas

Vila Achilleas se nalazi u Perigialiu odmah pored mora, na 400 metara od Nidrija. Vila poseduje kafe-snek bar sa baštom koja gleda na more, ležaljke na plaži i sopstveni parking. Svi studiji poseduju kuhinju, TWC, TV, terasu i klima uređaj.

Vila Ahileas Perigiali

Vila Ahileas je idealno locirana, na samoj obali mora. Basta kuce izlazi direktno na plazu. Vila Ahileas je udaljena oko 400 metara od centra mesta Nidri. U sklopu vile je kafe bar i pirvatni parking.

Vila Eleni Perigiali

Vila Eleni se nalazi na malom uzvisenju pored glavnog puta, odakle se pruza fantastican pogled na ceo arhipelag i okolna ostrva. Udaljena je od mora oko 80 metara i oko 250 metara od jedne od najlepsih plaza na ovom delu ostrva, Passa Beach.

Vila Gianna

Vila Gianna se nalazi u mestu Perigiali i udaljena je 500 metara od plaže. Sve sobe su sa pogledom na more i sadrže klima uređaj, sef, besplatan WI-FI internet, potpuno opremljenu kuhinju, mini frižider, kupatilo i balkon ili terasu.

Vila Panos Perigiali

Vila Panos nalazi se u mestu Perigiali i smeštena je na oko 150m od plaže. Kuća je odlično pozicionirana sa fantastičnim pogledom na more i okolinu ostrva. U okviru kompleksa postoji bazen sa dečijim delom, velika terasa sa ležaljkama i roštilj. Objekat poseduje sopstveni parking.

Vila Poseidonio B

Poseidonio B se nalazi u mestu Perigiali na samo kilometar pre ulaska u Nidri. Smešten je u podnožju planine na samo 250 metara od mora. Studjii sadrže kuhinju, terasu ili balkon, kupatilo, TV, klimu, frižider i sef.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.