Nikiana je nekada bilo ribarsko seoce a danas moderno turističko mesto se nalazina oko 10km od grada Lefkasa i na oko 5km od mesta Nidri. Idealno locirano, upodnožju planine Skaros a na samoj obali mora, ovo mesto pruža mogućnosti zaidealan odmor, kako za one koji traže mir, tišinu i netaknutu prirodu, tako iza one koji uživaju u windsurfingu, skijanju i ostalim sportovima na vodi aodličan izbor je i za turiste koji traže bazu odakle će istraživati i obilazitiovo prelepo ostrvo!

Kompletna ponuda

Hotel Aliki 4*

Hotel se nalazi na litici Aliki, udaljen je 100 m od plaže. Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, lift, prostorija za prtljag, parking, restoran, bar, bazen, ležaljke sa suncobranima, i besplatan Wifi. Sve sobe sadrže kupatilo i klima uređaj, TV, telefon.

Hotel Crystal Waters 4*

Hotel se nalazi u mestu Nikiana 200m od plaže i autobuske stanice. Poseduje moderan restoran, dva bara, spa centar, besplatan WiFi. Sve smeštajne jedinice su opremljene modernim nameštajem sa pogledom na bazen, vrt ili more.

Hotel Florena 2*

Hotel Florena se nalazi preko puta mora, na 1 km od plaže. Hotel raspolaže recepcijom, terasom sa pogledom na more i salom za doručak. Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo, frižider, TV, klima uređaj i balkon.

Hotel Ionian Blue 5*

Hotel se nalazi na istočnoj obali Lefkada u mestu Aktio na stenovitoj plaži. Luksuzan hotel koji se kaskadno spušta do mora. Sobe imaju pogled na more, klimu, kupatilo sa fenom, mini frižider, TV, balkon. Hotel ima bazene sa ležaljkama i suncobranima.

Hotel Red Tower 3*

Hotel Red Tower se nalazi na blagom uzvišenju u mestu Nikiana, na samo 100 metara od plaže. Hotel sadrži recepciju, lobi bar, restoran, bazen, bar pored bazena, dečiji bazen, parking i dvorište. Sobe su opremljene klima uređajem, TV-om i kupatilom.

Hotel Sofia 2*

Hotel Sofia se nalazi na 200 metara od plaže i 5 km od Nidrija. Hotel sadrži recepciju, lobi, salu za doručak, bar, baštu, parking i bespalatan WI-FI internet. Sve smeštajne jedinice sadrže kuhinju, kupatilo, TV i klima uređaj.

Hotel Thomais Boutique 4*

Hotel se nalazi na 500 m od plaže, 7 km od Lefkade, dok je Nikiana udaljena manje od 1 km. Hotel poseduje panoramski restoran na krovu, wine bar. Akva spa centar sa hidromasažom i akva fitnes barom. Wifi je besplatan, i sobe su luksuzno opremljene.

Vila Fraxi Beach

Vila Fraksi Beach nalazi se na oko 120m od mora, a od centra mesta i najvećeg beach bara na Lefkadi je udaljena oko 350m. Pored kompleksa nalazi se supermarket, a na samoj plaži postoji taverna sa igralištem za decu. Kuća poseduje besplatan WiFi.

Vila Praksitelis

Vila Praksitelis je idelano locirana, na samoj obali mora, iz studija se izlazi direktno na plazu. Sve smestajne jedinice imaju direktan pogled na more. Vila ima veliku bastu sa rostiljem i svoj parking. Obezbedjene su i 2 lezaljke za plazu po svakom apartmanu.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.