El Arenal

Nalazi se duž centralnog dela južne obale, a na istočnom kraju 6 km duge plaže Palma. Tipičan grad sa uskim ulicama, sa bogatim zabavnim i noćnim životom sa puno restorana, barova i diskoteka. Ovaj grad je dosta popularan među nemačkim turistima.

Can Pastilla

Kan Pastilja je turističko mesto u zalivu Palma. Jedno je od najstarijih letovališta na ostrvu, nekada je bio ribarsko selo. Nalazi se izmedu Arenala i Maravelesa. Plaža je peščana i široka sa velikim izborom sportskih aktivnosti.

Magaluf

Magaluf je izuzetno popularan među mladima, zbog bogatog noćnog života. Naročito je popularan među Britancima. Nalazi se u jugozapadnom delu ostrva, na zapadnom kraju velikog zaliva Palma. Plaža je peščana i široka.

Palma Nova

Ovo letovalište se nalazi na jugozapadnoj obali Majorke, u opštini Kalvia. Od glavnog grada Palme je udaljen oko 20 min vožnje. Palma Nova ima tri peščane plaže Caregador, Palama Nova i Son Maties, koje imaju plavu zastavicu.

Playa de Palma

Nalazi se na južnoj strani ostrva, između Kan Pastilje na zapadu, i Arenala na istoku. Ovo letovalište je veoma popularno među mladim Nemcima, ima puno restorana, barova, diskoteka, prodavnica. U blizini se nalazi jedan o najvećih vodenih parkova.

Cala Mayor

Cala Mayor predstavlja rezidencijalno predgrađe glavnog grada Palme, i nalazi se duž južne obale Majorke. Plaža je peščana i zaklonjena je u delu za kupanje. Ovde se nalazi Marivent palata, letnja rezidencija španske kraljevske porodice.

Santa Ponsa

Ovo poznato turističko letovalište se nalazi u jugo-zapadnom delu Majorke, u opštini Kalvia. Od Palma de Majorke je udaljen 20 km. Plaža je peščana. Pored plaže se nalazi zaštićeno šumsko područje, sa mnogo ptica. Gradić ima malu marinu.

Paguera

Nalazi se u opštini Kalvia, u jugozapadnom delu ostrva. Od grada Palme je udaljena oko 30 min vožnje. Popularno među nemackim turistima. Ima tri plaže Palmira, Tora i Romana, koje su povezane promenadom.

Playa de Muro

Playa de Muro ce vas šarmirati, a zatim kako dani odmora budu odmicali dok upoznajete deo po deo obale, shvatićete da je ovo jedna od retkih destinacija koja nema manu. Bistro more, prelepe pešcane plaže, skrivene lagune...
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.