Kompletna ponuda

Hotel Lena Limenas

Hotel Lena se nalazi u Limenasu. Prijatan trospratni hotel, lociran u samom centru Limenasa, u pešačkoj zoni, okružen barovima, tavernama, prodavnicama i buticima, od gradske plaže udaljen svega 5 minuta hoda. Internet je besplatan u holu recepcije. U holu hotela nalazi se hotelski restoran.

Vila Afroditi Limenas

Vila AFRODITI se nalazi u glavnom gradu ostrva Tasos, Limenasu. Vila Afroditi se nalazi na samoj organizovanoj plaži ovog letovališta. Ispred same Vile Afroditi nalazi se prelepi Beach Bar, koji poseduje sopstvene ležaljke, koje naši gosti mogu koristiti uz konzumaciju pića

Vila Albatros Limenas

Vila Albatros nalazi se na ulasku u Limenas, na glavnom putu, na oko 100m udaljenosti od plaže Papias, na 200m od plaže Tarzanos i na oko 800m od centra mesta. Kuća je nedavno u potpunosti renovirana. Ambijent kompleksa upotpunjuje uređeno dvorište sa roštiljem i letnjikovcem. 

Vila Aleksandra Limenas

Vila Aleksandra je locirana iznad samog centra, na samo par minuta od glavnog šetališta, i na desetak minuta od plaže. Zbog veoma kvalitetnog smeštaja koji nudi, kao i zbog izuzetno prijatnih domaćina, ovaj kompleks predstavlja odličan izbor za odmor. Kuća poseduje besplatan WiFI.

Vila Anastasia Limenas

Vila Edelweiss

Vila Edelweiss se nalazi u širem centru Limenasa, na oko 150m od mora i na manje od desetak minuta hoda do gradske plaže. Kompleks poseduje prelepe dvokrevetne i trokrevetne studije. U prijatnom okruženju, ova kuća pružiće vam sve što je potrebno za lep odmor.

Vila Eleni Limenas

Vila Eleni nalazi se u mirnom delu Limenasa, na oko sedam, osam minuta laganog hoda do plaže i samog centra mesta. Kompleks raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim apartmanima. Kuća poseduje besplatan WiFi.

Vila Green Garden

Vila Janis Limenas

Letnja ponuda za Tasos obogaćena je vilom Janis čije su sobe kompletno renovirane prošle godine. Ova vila se nalazi u širem centru Limenasa u blizini obale mora i na oko 10-ak minuta hoda do gradske plaže. Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, AC.

Vila Meresi

Vila Meresi nalazi se u centralnom delu letovališta, na oko 400m od Vurnelis plaže, i na oko 2,3 minuta laganog hoda od šetališta i samog centra Limenasa. Na oko 20m od kuće nalazi se veliki broj marketa, restorana i kafića. Kompleks poseduje sopstveni parking koji je namenjen gostima. 

Vila Panos Limenas

Vila Panos je odlično pozicionirana, nalazi se u centru Limenasa, blizu luke i arheološkog muzeja, a od gradske plaže je udaljena oko 100m. Kompleks raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima, od kojih svaki poseduje kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj.

Vila Philoxenia Inn

Vila Philoxenia Inn nalazi se preko puta ahreološkog muzeja u Limenasu, na oko 100m udaljenosti od stare luke i na oko 200m od gradske plaže. Kompleks poseduje lepo dvorište, a u okviru njega se nalazi bazen sa ležaljkama i prelep vrt što ga čini dobrim izborom za odmor.

Vila Roula Limenas

Vila Roula nalazi se u centralnom delu Limenasa na oko 300m od gradske plaže. Marketi, taverne i pekare su u neposrednoj blizini. U okviru kompleksa, unutar svake smeštajne jedinice nalazi se opremljena kuhinja, kupatilo, TV, sef i klima uređaj. 

Vila Sirens Fresh

Vila Sirens Fresh nalazi se u mirnom delu Limenasa, na oko 100m udaljenosti od Agios Vasilis plaže, oko 170m od Papias plaže i oko 200m od Tarzanas plaže. Kompleks poseduje veliko i lepo uređeno dvorište sa bazenom, ležaljkama, tušem, ozidanim roštiljem i garniturama za sedenje.

Vila V&N Studios

Vila Vera Lili

Vila se nalazi na 5 minuta šetnje od centra Limenasa i 500m od plaže Agios Vasilis. Vila ima bazen sa ležaljkama i barom u prednjem delu dvorišta i ležaljke u bašti iza vile. Smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju, kupatilo/wc, peškire, fen, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj.

Vila Zanet

Vila Zanet nalazi se u centralnom delu letovališta, na oko 300m od gradske plaže i oko 100m od šetališta, odnosno samog centra Limenasa. U blizini kuće nalazi se veliki broj prodavnica, restorana i kafića. Svi smeštajni kapaciteti u okviru kompleksa su opremljeni modernim i novim nameštajem.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.