Kompletna ponuda

Board 4*

Borad hotel je jedan od najnovijih hotela na Jahorini. Nalazi se u samom središtu turističkog kompleksa, na 100 m udaljenosti od žičare i ski lifta. Wellness centar raspolaže bazenom, saunom, parnim kupatilom, kao i sobama za masažu. Tu su još i teretana i igraonica.

Dva Javora 3*

Dva Javora hotel se nalazi na najboljoj lokaciji na Jahorini, nepunih 50 m od ski-liftova Ogorjelica 1 (šestosed) i Ogorjelica 2 (dvosed), na nadmorskoj visini od 1600 m. U planinskom je stilu, sa panoramskim pogledom na šumovite padine. Poseduje parking koji je besplatan za goste hotela.

Lavina 4*

Lavina hotel je smešten između dve skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja. Poseduje Wellness sa bazenom, finskom saunom i parnim kupatilom. Tu su još noćni klub i igraonica. Parking je besplatan za goste hotela.

Nebojsa 3*

Nebojša hotel se nalazi na najsunčanijem delu Jahorine, na nadmorskoj visini od 1600 m. Staza i lift za početnike se nalaze odmah pored hotela. Hotel Nebojša je prepoznatljiv po staklenoj zimskoj bašti iz koje se pruža savršen pogled na olimpijsku lepoticu. Parking je besplatan.

San 3*

San hotel je smešten u srcu Jahorine, na odličnoj lokaciji, na 1610m nadmorske visine. Nalazi se u neposrednoj blizini olimpijskih staza, odnosno na samo 50m od početne stanice šestoseda Ogorjelica. Sjajan ambijent i lokacija kao i prijatna atmosfera učiniće Vaš boravak nezaboravnim.

Termag 4*

Termag je moderan hotel sa bogatom ponudom različitih sadržaja tokom cele godine. Zauzima centralno mesto u Olimpijskom ski centru Jahorine, na 1550 m nadmorske visine, uz samu stazu i žičare. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu je posebno dizajniran i izrađen od punog drveta. 

Vucko 4*

Vučko hotel je smeštan u centru Jahorine na 1520 m nadmorske visine, u središtu turističkog kompleksa, Vučko nudi gostima vrhunski smeštaj i uslugu kao i niz sadržaja za lepši i ugodniji odmor. Tu su i loby bar, restoran, vinoteka sa velikim izborom vina, poslastičarnica, wellness centar...
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.