Ukoliko još niste odlučili gde ćete na letovanje 2021, ali svakako je Grčka Vaš omiljeni izbor, preporučili bismo Vam da izaberete neki od hotela u Grčkoj, pre svega na Halkidikiju. Pružamo Vam širok izbor hotela u Grčkoj sa bogatim raznovrsnim sadržajima. Pored hotela na samoj plaži, nudimo Vam mogućnost smeštaja u hotelske komplekse prelepog izgleda i sadržaja. Izaberite neke od Grčkih hotela iz naše ponude i učinite svoj odmor na Halkidikiju nezaboravnim!

Kompletna ponuda

Alexander The Great 4*

Hotel Alexander The Great nalazi se na poluostrvu Kasandra, 1,5km od centra mesta Kriopigi, 2km od mesta Kalitea i 90km od aerodroma u Solunu. Na 80m nalazi se peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima. Usluga u hotelu je polupansion (švedski sto). 

Alexandros Palace 5*

Hotel Alexandros Palace se nalazi na poluostrvu Athos, 2km od mesta Nea Roda, 5km od grada Ouranoupoli i 108km od aerodroma u Solunu. Peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama nalazi se na 120m udaljenosti. Usluge u hotelu su polupansion i pun pansion.

Aristoteles Holiday 4*

Hotel Aristoteles Holiday smešten je na poluostrvu Athos, 3km od grada Ouranoupoli i 125km od aerodroma u Solunu. Na 50-200m, nalazi se peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima (uz doplatu). Usluga u hotelu je polupansion ili All inclusive.

Athena Palace 5*

Hotel Athena Palace se nalazi na poluostrvu Sitonija u mestu Akti Elias, 11km od mesta Neos Marmaras i 9km od mesta Nikiti. Na 50m udaljenosti od hotela nalazi se prelepa peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se mogu koristiti uz doplatu. Usluga u hotelu je polupansion ili All Inclusive.

Athos Palace 4*

Hotel Athos Palace nalazi se na poluostrvu Kasandra, 2km od mesta Kalitea i 80km od aerodroma u Solunu. Pripada kompleksu G hotela, zajedno sa hotelom Pallini beach i Kassandra palace. Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive. Peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima.

Blue Dolphin 4*

Hotel Blue Dolphin smešten je na poluostrvu Sitonija, 1,5km od naselja Metamorfosi, 85km od aerodroma. Na udaljenosti od 50m nalazi se peščana plaža sa mogućnošću korišćenja ležaljki, suncobrana i peškira uz doplatu. Usluga u hotelu je polupansion (švedski sto).

Calypso 2*

Hotel Calypso nalazi se na poluostrvu Kasandra, u naselju Hanioti, 85km od aerodroma "Makedonija". Na 200m od hotela nalazi se peščana plaža sa mogućnošću korišćenja ležaljki i suncobrana uz doplatu. Usluge u hotelu su doručak (švedski sto) i večera (meni). 

Chrousso Village 4*

Hotel Chrousso Village smešten je na poluostrvu Kasandra, 1,5km od mesta Paliouri, 9km od mesta Pefkohori, 15km od mesta Hanioti i 120km od aerodroma u Solunu. Na 500m udaljenosti nalazi se peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama (uz doplatu). Usluga u hotelu je all inclusive.

Elea Village 3*

Hotel Elea Village se nalazi na poluostrvu Sitonija, između dva slikovita mesta Nikiti (10km) i Neos Marmaras (11km), 95km od aerodroma. Peščano-šljunkovita, neopremljena plaža udaljena je 50m. Suncobrani i stolice mogu se dobiti na recepciji. Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive.

Hanioti Palace 4*

Hotel Hanioti Palace smešten je na poluostrvu Kasandra u mestu Hanioti, 90km od aerodroma. Na udaljenosti od 80m nalazi se peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji su na raspolaganju uz doplatu. Usluga u hotelu je polupansion (švedski sto - doručak i večera). Poseduje bazen za decu.

Lagomandra Beach 4*

Hotel Lagomandra Beach nalazi se na poluostrvu Sitonija, 5km od naselja Neos Marmaras. Objekat ima svoju peščanu plažu sa mogućnošću korišćenja ležaljki i suncobrana uz doplatu i peškira uz depozit. Usluga u hotelu je polupansion. Jedan je od najtraženijih hotela u našoj ponudi.

Lagomandra Hotel 4*

Hotel Lagomandra smešten je na poluostrvu Sitonija, 5km od mesta Neos Marmaras. Na 100m udaljenosti nalazi se peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se mogu koristiti uz doplatu. Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive. Jedan od najposećenijih i najtraženijih hotela iz naše ponude.

Lesse 4*

Hotel Lesse se nalazi na poluostrvu Kasandra i udaljen je 800m od mesta Hanioti. Na 80m od hotela nalazi se peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama koje je moguće koristiti uz doplatu. Plaža poseduje "Plavu zastavicu" EU. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion.

Melissa Gold Coast 3*

Hotel Melissa Gold Coast smešten je na poluostrvu Sitonija u mestu Psakoudia, na 20km od mesta Neos Marmaras. Peščana plaža nalazi se na 60m udaljenosti i nagrađena je "Plavom zastavicom" EU. Mogućnost korišćenja ležaljki i suncobrana uz doplatu. Usluga u hotelu je all inclusive. 

Mendi 4*

Hotel Mendi se nalazi na poluostrvu Kasandra u mestu Kalandra. Poseduje svoju peščano-šljunkovitu plažu sa mogućnošću korišćenja ležaljki i suncobrana uz doplatu. Usluga u hotelu je polupansion ili Ultra All Inclusive. Doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. 

Pallini Beach 4*

Hotel Pallini Beach nalazi se na poluostrvu Kasandra, 2km od mesta Kalitea. Peščana plaža se nalazi odma pri hotelu (0m udaljenosti) i predstavlja jednu od najlepših plaža na poluostrvu. Mogućnost korišćenja ležaljki, suncobrana i peškira uz doplatu. Usluga u hotelu je polupansion (švedski sto).

Philoxenia bungalows 4*

Hotel Philoxenia bungalows nalazi se na poluostrvu Sitonija u mestu Psakoudia, na 150m od mora i plaže. Hotel jednostavnog stila, sa udobnim sobama, restoranom, barovima, bazenom, internetom i igralištem za decu. Predstavlja idealan izbor za opuštajući porodični odmor. Usluga - polupansion.

Porfi Beach 3*

Hotel Porfi Beach smešten je na poluostrvu Sitonija, na 3km od centra mesta Nikiti, 2,5km od mesta Metamorfozis. Peščano-šljunkovita plaža nalazi se odma pri hotelu i nudi mogućnost korišćenja ležaljki, peškira i suncobrana uz doplatu. Usluga u hotelu je doručak ili polupansion (švedski sto).

Portes Beach 4*

Hotel Portes Beach se nalazi na poluostrvu Kasandra u mestu Kalandra. Poseduje sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu sa mogućnošću korišćenja ležaljki i suncobrana uz doplatu. Usluga u hotelu je polupansion ili Ultra All Inclusive. Dostupan je večernji i dnevni zabavni program.

Portes Palace 4*

Hotel Portes Palace je smešten na poluostrvu Kasandra u mestu Agios Mamas, na 1km od centra Nea Potidee. Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive. Objekat ima svoju peščanu plažu sa mogućnošću korišćenja ležaljki i suncobrana uz doplatu ili besplatno za korisnike usluge all inclusive.

Simeon 3*

Hotel Simeon se nalazi na poluostrvu Sitonija u mestu Metamorfosi. Peščana plaža udalljena je 60m od hotela i pruža mogućnost korišćenja suncobrana i ležaljki uz doplatu. Usluga u hotelu je polupansion ili All Inclusive. Jednom nedeljno u hotelu se organizuje grčko veče.

Sousouras 3*

Hotel Sousouras se nalazi na poluostrvu Kasandra u naselju Hanioti. Odmah uz hotel nalazi se peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama (korišćenje uz doplatu). Usluga u hotelu je polupansion (švedski sto). Deo hotelskog sadržaja predstavlja restoran, bar, bazen, snack bar, TV sala, internet kutak..

Theoxenia 3*

Hotel Theoxenia se nalazi na poluostrvu Atos, 2,5km od Uranopolisa. Na 30m udaljenosti od hotela nalazi se peščana plaža povezana podzemnim prolazom. Mogućnost korišćenja ležaljki i suncobrana uz doplatu. Usluga u hotelu je doručak ili polupansion (švedski sto).

Village Mare 4*

Hotel Village Mare nalazi se na poluostrvu Sitonija u mestu Metamorfosis, 9km od grada Nikiti. Na 60m udaljenosti od hotela nalazi se peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama (korišćenje uz doplatu). Usluga u hotelu je All Inclusive (sve uključeno prema pravilima hotela). 
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.