--Grand Hotel Misurina 4*

Opšte informacije

Hotel Grand Misurina nalazi se nedaleko od Kortine d Ampeco i raspolaže panoramskim restoranom sa pogledom na jezero Misurina. Izvrsni obroci u restoranu predstavljaju samo jedno od obeležja po kojima se izdvaja ovaj hotel. Sve sobe sadrže TV i mini bar, a većina ima drvene podove.

Izgrađen na nadmorskoj visini od 1756 metara, ovaj elegantni hotel nudi opuštajući odmor u srcu Dolomita. Nalazi se preko puta planina Tri vrha Lavareda.

U obližnjoj šumi Somaldida pronaći ćete izvanredne staze za skijaško trčanje, a časovi skijanja za skijaše svih nivoa na raspolaganju su na samo 500 metara od hotela Grand. Usluga prevoza do skijališta dostupna je po redu vožnje tokom zimske sezone.

Trenutke opuštanja možete provesti u elegantnom salonskom baru ili u welness centru koji obuhvata tursko kupatilo, fitnes centar, saunu i zatvoreni bazen.

U piano baru se 3 puta nedeljno održavaju živi muzički nastupi, dok se za decu organizuju aktivnosti u mini-klubu. Korišćenje bežičnog interneta u zajedničkim prostorijama besplatno je tokom prvih 6 sati.

Cenovnici

Online upit

Online upit:  Grand Hotel Misurina 4* - Zima 2022/23
Polazak:
Povratak:
Odrasli (18+):
Deca (0-17):
Ime:
E-mail:
Telefon:
Napomena:

Ostala ponuda

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.