ALT

Sitonija - Sarti, Neos Marmaras, Toroni, Metamorfozis 2023.

thumb
ALT

Grčka ostrva 2023. avionom ili autobusom!

thumb
ALT

Jadran 2023 - Crna Gora, Hrvatska i Slovenija

thumb
ALT

Evropske metropole već od 65 eur!!!

thumb
ALT

Lefkada i Parga - leto 2023. godine!

thumb
ALT

Najpovoljnije avio karte za sve destinacije!

thumb
ALT

Leto 2023. u prodaji!!!

thumb
ALT

Dubai tokom cele godine već od 379 eur!

thumb

Proleće - Leto - Jesen - Gradovi Evrope

Bec - grad muzeja

Bec - grad muzeja

Beč je carski grad. Jedno je od omiljenih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori Mocart i Betoven.

Prag - Zlatni grad

Prag - Zlatni grad

Prag je jedan od najlepših evropskih gradova. Evropska metropola, grad pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi čuveno češko pivo.

Budimpešta - kraljica Dunava

Budimpešta - kraljica Dunava

Budimpešta, poznata kao “Kraljica Dunava”, je grad koji odlikuje kultura koja osvaja i zavodi, originalno nastala spajanjem dva grada izgrađena sa obe strane Dunava - Budima i Pešte...

Venecija - grad mostova

Venecija - grad mostova

Venecija je čudesna i jedinstvena. Ona je riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Leži na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova...

Istanbul - spoj istoka i zapada

Istanbul - spoj istoka i zapada

Vrata Orijenta, spoj Istoka i Zapada neki su od opisa za ovaj predivan grad, okružen morem sa tri strane, u kome živi 15 miliona stanovnika. Istanbul i danas pleni pažnju i privlači putnike iz svih krajeva sveta.

Solun - grad istorije

Solun - grad istorije

Solun je glavni grad severne Grcke i drugi po velicini grad u zemlji. Grad ima veliki istorijski znacaj. Nasi turisti ga vole zbog odmora i odlicnog sopinga...

Bukurest

Bukurest

Aranzmani za Docek 2022 godine u Bukurestu. Autobusom, placanje na rate. Polasci iz Novog Sada i Beograda.

Madrid - grad nadahnuća

Madrid - grad nadahnuća

Madrid je spoj moderne arhitekture i izuzetno bogate istorije. Njegovi dvorci, muzeji i trgovi nude bezbroj zanimljivosti. Madrid je grad fudbala, grad koji nikada ne spava, prepun barova i restorana.

Lisabon - grad šarma

Lisabon - grad šarma

Lisabon je najlepši grad Portugala, ali i cele istočne obale Atlantika. Grad šarmantnih ulica i uspinjača. Bez obzira na godišnja doba, Lisabon je uvek živahan, a žuti tramvaji su znamenitost koja uveseljava turiste.

Barselona - grad snova

Barselona - grad snova

Barselona, grad umetnosti, fudbalskih navijača, muzike, prelepih plaža, katedrala, muzeja... Posebnu čar ovom gradu daje arhitektonsko nasleđe najpoznatijeg španskog majstora ovog zanata - Gaudija.

Dvorci Bavarske

Dvorci Bavarske

Impozantan broj dvoraca je izgrađen tokom prethodnih hiljadu godina u nemačkoj pokrajini  Bavarskoj. Oni su tokom vekova bili sedišta najvažnijih istorijskih dogadjaja. Najpoznatiji su Nojšvanštajn, Linderhof i Herenkimze.

Berlin - grad mogućnosti

Berlin - grad mogućnosti

Berlin je grad kontrasta, istok i zapad, staro i novo, efikasno i ekscentrično. Berlin je kombinacija glamura i asfalta, prepun vrhunskih muzeja i galerija. Poznat je po toleranciji, noćnom životu, velikom broju klubova i barova.

Azurna Obala - Nica i Kan

Azurna Obala - Nica i Kan

Azurna obala - deo francuske obale koji se pruza od  St.Tropea pa do italijanske granice. Kan, mali grad čuven je po plaži “La Kroazet”, dugoj 2km. Nica, svoj šmek duguje prelepom šetalištu smeštenom u Zalivu Andjela.

Atina - grad Bogova

Atina - grad Bogova

Atina je grad slavne istorije, grad koji su poštovali kako ljudi tako i Bogovi. Stare kuće i moderne palate, uske ulice i prostrani trgovi, moderni tržni centri i male ušuškane prodavnice, fensi restorani i tradicionalne taverne.

Amsterdam - grad slobode

Amsterdam - grad slobode

Amsterdam je grad tolerancije i različitosti, grad istorije i grad zabave. Amsterdam će ispuniti sva vaša očekivanja: od uživanja u neobičnim amsterdamskim pejzažima do odličnog šopinga ali i još tako mnogo toga.

Milano

Milano

Aranžmani za Doček nove 2023. godine u Milanu sa 2 ili 3 noćenja. Polasci autobusa iz Novog Sada i Beograda.

Krakov - dragulj Poljske

Krakov - dragulj Poljske

Krakov je jedan od kulturnih centara Poljske, a njegov stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine. Svaki dan Krakov poseti između tri i četiri miliona turista. U Krakovu se nalazi 28 muzeja.

Grcka hoteli - Leto 2023.

Grcka hoteli - Leto 2023.

Svi hoteli u Grckoj za leto 2023! Pozovite nas i pronaci cemo za Vas najbolju cenu za hotel po Vasoj zelji!

Firenca - grad ljubavi

Firenca - grad ljubavi

Šmeku Firence niko nije odoleo pa nećete ni vi. Za ljubitelje kulture i umetnosti to je grad koji se mora posetiti. Za posetu Firence ne postoji idealan period u toku godine, jer je to grad čije ulice nikada nisu prazne.

Milano - grad mode

Milano - grad mode

Milano je industrijska metropola Italije, ali i centar mode i dizajna. Grad je poznat po muzici - čuvena Scala se nalazi upravo u Milanu. Iz ovog grada su i čuveni fudbalski klubovi Inter i Milan.

Pariz - grad svetlosti

Pariz - grad svetlosti

Pariz je grad umetnosti i mode. Važi za jedan od najromantičnijih gradova na svetu. Pariz svake godine ugosti više miliona turista iz celog sveta što ga svrstava u naposećeniju svetsku turističku destinaciju.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.